28 Nisan 2014 Pazartesi

Kara Büyü nasıl yapılır!

Kara büyü sadece tek bir büyüden oluşmaz. Bir çok çeşit kara büyü çeşidi olduğunu zaten biliyorsunuz. Örneğin bir sabun büyüsü kara büyüdür. Sabun büyüsü uygulanırken bir cenaze yıkamasından arta kalan sabun tedarik edilerek üzerine toplu iğne batırmak suretiyle uygulanan bir kara büyü çeşididir.

Yine etkili kara büyülerinden olan kaşık büyüsünde ise iki adet kaşık birbirlerine zıt gelecek şekilde bağlanarak bir yere gömülmek suretiyle uygulanır. Bu kaşık büyüsünde amaç eşleri birbirinden ayırmaktır. Kaşık büyüsü yapılmış olan çiftler bir süre sonra büyük sorun yaşamaya başlarlar ve kısa bir süre sonra bu tartışmalar ayrılığa kadar gider. Bu yüzden kaşık büyüsü güçlü bir ayırma büyüsüdür.

Ayrıca bir insanın ölümüne kadar sonuçlara varılan ölüm büyüleri bile vardır. Bu büyüler son derece tehlikeli büyü türleridir. Bu nedenle burada ayrıntılı bilgi vermeyeceğim.

Bir çok kötü niyetli büyücüler kara büyüleri aktif olarak yapıyorlar, bize düşen görev ise bu kötü büyüleri bozmak ve etkisiz hale getirmek.

Hiç yorum yok: