25 Mayıs 2014 Pazar

Demet Akalın takipçisi ile mahkemelik oldu.

Genç ve güzel popçu Demet Akalın Soma’da yaşanan maden faciasına kayıtsız kalmamış eşi Okan Kurt ile birlikte ilkinde 2 TIR dolusu yardım malzemesi sonrasında ise için edinmediği için 1 TIR dolusu yardım malzemesini Soma’ya göndermişti.Fakat gel gelelim Demet Akalın Soma olayı yüzünden mahkemelik oldu. 

Neden mi? İşte detaylar

Ünlü popçu Demet Akalın popüler sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Soma’da yaşanan maden faciası yüzünden bir takipçisiyle mahkemelik oldu.Güzel popçu bir takipçisinin kendisine "Rihanna kadar duyarlı olamadın!" diyerek kendisini aşağılayan takipçisini savcılığa şikayet etti…

ELİNİ ÇABUK TUTMADI

Demet Akalın, 13 Mayıs’ta Soma’da yaşanan maden faciasının ardından 16 Mayıs’taki konserini iptal etti. Duyuruyu da Twitter hesabından yaptı. Ancak sanatçıyı, Soma konusunda Rihanna kadar elini çabuk tutmamakla suçlayan bir hayranı hakaret yağmuruna tuttu.

’PEŞİNİ BIRAKMAM!’

Soma faciası nedeniyle 10 konser iptal ettiğini söyleyen Akalın, avukatı aracılığıyla küfürbaz hayranını savcılığa şikayet etti. Akalın, "Eleştiriye açığım ama hakarete asla! Daha önce bana hakaret eden biri 8 ay hapis cezası almıştı. Bu terbiyesizin de peşini bırakmayacağım" dedi.

Hiç yorum yok: